Vertalingen

Chinese vertalingen

Wij hebben ervaring met het vertalen van websites, producthandleidingen, persberichten, contracten, dagvaardingen, teksten op taarten, ondertitelingen, literatuur, cursussen en correspondentie. Onze klanten variëren van multinational tot eenmanszaak en consument.

Wij zijn ervan overtuigd het voor Nederlandse bedrijven vaak veel kan lonen om de Chinese markt op te zoeken. In ons klantenbestand bevinden zich niet alleen multinationals die met succes zaken doen in China, maar ook middelgrote en kleine ondernemingen. Voor kleine bedrijven kan het interessant zijn om te beginnen (een deel van) hun website te laten vertalen naar het Chinees. Wij bieden geen consultancy om u te adviseren de stap naar China te zetten, maar wij verwijzen u graag door naar partijen in ons netwerk.

Corporate language

Als u regelmatig vertalingen afneemt, leggen wij een vertaalgeheugen aan waarin we specifiek uw vertalingen opslaan en bijhouden. Ook terminologie kunnen we op deze manier vastleggen. Dit doen wij kosteloos voor onze vaste klanten. Hierdoor zorgen we dat uw corporate language eenduidig wordt vertaald. Als u van deze service gebruik wenst te maken en denkt regelmatig vertalingen af te nemen, kunt u dat aangeven.