Over ons

Onze oprichters zijn in 2010 gestart met het bieden van Chinese vertalingen en tolkservice. Inmiddels hebben wij op deze manier al veel grote en kleine bedrijven geholpen hun weg te vinden naar China. Wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is voor Nederlandse bedrijven om de Chinese markt actief op te zoeken. Dit is niet alleen belangrijk voor grote multinationals, maar ook voor kleinere bedrijven. Wij hebben dan ook bedrijven van allerlei formaten in ons klantenbestand. Voor kleine bedrijven kan het interessant zijn om te beginnen (een deel van) hun website te laten vertalen naar het Chinees.

Wij bieden ook tolkservice. Als uw website eenmaal vertaald is en de zaken goed gaan lopen, kan het namelijk gebeuren dat uw zakenrelatie uit China u wil bezoeken. Dat is natuurlijk een prachtige kans om een goede relatie op te bouwen met uw klant of leverancier. Wij sturen dan graag een tolk om te helpen bij de communicatie. Onze interne tolk is beëdigd en volgt met regelmaat cursussen om te zorgen dat haar vaardigheden op peil blijven en uitgebreid worden. Ook bereidt ze zich goed voor, zodat u samen met onze tolk een goede indruk maakt.

Bij KuaLanx hebben we plezier in ons werk. Dat is belangrijk, niet alleen voor ons, maar ook voor u. Plezier en creativiteit gaan samen, en een gelukkige vertaler schrijft ongetwijfeld betere teksten. Daarom zorgen wij ook altijd voor een vriendelijke en prettige samenwerking met onze vertalers.